Șos. Moara de Foc 30, cl. 1, et. 2, Iași george.ciobotaru@identica.ro

Cere o ofertă

Cursul de proteză înșurubată pe implante Pekkton-Ivory

Home Cursul de proteză înșurubată pe implante Pekkton-Ivory


Proteza pe implante înșurubate este din ce în ce mai folosită în planurile de tratament din edentația toatală deoarece prezintă foarte multe avantaje.

În primul rând reduce stresul asupra implantului și osului obținând o structură pasivă neavând fricțiune ca la cele cimentate și chiar posibilitatea încărcării imediate. Recuperabilitatea este una fara daune, traume și usor igienizabil. Putem avea un profil scăzut al contrucției fără a influența disparalelismul implantar. Estetica este necondiționată de poziția implantelor, profil redus, posibilități de reconstrucție gingivală și ușor reparabilă. Ca și dezavantaje ar fi costul crescut al viitoarei piese protetice, gaura de acces la șurub poate fi uneori vizibilă. Cele mai frecvente complicații sunt pierderile de șuruburi sau fracturi în jurul găurilor de acess.

De ce alegem pekkton-ul în favoarea celorlalte materiale?

Deoarece îndeplinește toate criteriile biomecanice în soluțiile protetice, are caracteristici aproape identice cu osul uman, absoarbe șocurile, este foarte ușor și natural pentru pacient, este eliminat gustul de metal, nu este conductiv și este aproape insolubil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *